Brasserie Schuttershof

Van dinsdag tot en met zaterdag kan het publiek terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, gezonde lunchgerechten en een verzorgd diner.

Terneuzen, 2 oktober 2015 – In Winkelcentrum Schuttershof in Terneuzen is een brasserie gevestigd. Roel en Patricia Boering hebben in hun Brasserie Schuttershof het maritieme karakter van Terneuzen op een eigentijdse manier vormgegeven.  Van Maandag tot en met zaterdag kan het publiek terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, gezonde lunchgerechten en een verzorgd diner. Tevens bestaat de mogelijkheid om broodjes te laten bezorgen ,maar ook een buffet op locatie behoord tot de mogelijkheden.

Er is goed nagedacht over de sfeer, uitstraling en inrichting. Een combinatie van rode stoelen en banken en een knusse loungehoek zorgt ervoor dat er voor iedereen een lekker plekje te vinden is. Naast diverse maritieme accenten is de handgemaakte bar in de vorm van een sloep een ware blikvanger.

Wat de menukeuze betreft ligt de nadruk op verse producten. Naast een vast assortiment aan gebak, lunchgerechten, pannenkoeken en maaltijdschotels, zal de brasserie regelmatig vernieuwende gerechten serveren.

Brasserie Schuttershof is gevestigd in het gelijknamige winkelcentrum, waar parkeren de eerste twee uur gratis is.

[fblike]